Kerek kisállat szőrmés fekhely-Barna

Kerek kisállat szőrmés fekhely-Barna

5,090Ft10,990Ft

Tulajdonságai:

📏Méretek:

-S:40x15cm

-M:50x16cm

-L:60x17cm

-XL:70x18cm

🌈Színe:Barna

🧶Anyaga:Poliészter

🧼 Könnyen Tisztítható: A fekhely könnyen tisztítható, a szőrmés borítás pedig mosható mosógépben is, így mindig friss és higiénikus marad.

Cikkszám: F10014/F10022/F10023/F10024-barna Kategóriák: , , , Címkék: ,
Ami miatt tőlünk vásárolnak:
  • Minőségi termék
  • Biztonságos fizetés
  • Több ezer elégedett Vásárló
  • Gyors Szállítás Akár 1 napon belül
  • 14 napos Garancia

🐾🧶🛏️Az extraméretű kerek kutya-cica szőrmés fekhely kiválóan alkalmas nagyobb kutyák és macskák számára is, biztosítva a kényelmes pihenést. 🛏️🧶🐾

🛏️ Kényelmes és Támogató: A kör alakú kialakítás tökéletesen körbeöleli kisállatát, így biztosítva számára a maximális kényelmet és támogatást a pihenéshez.

🦴 Puha Szőrmés Anyag: A luxus érzetet keltő szőrmés borítás rendkívül puha és meleg, így kedvence imádni fogja benne tölteni az idejét.

🎨 Meleg Barna Szín: A meleg barna szín harmonikusan illeszkedik különféle otthoni környezetekhez, és természetes, földes hangulatot áraszt.

🌟 Csúszásgátló Alj: Az alján található csúszásgátló anyag megakadályozza, hogy a fekhely elmozduljon, így az biztonságosan a helyén marad, még akkor is, ha kisállata aktívabb.

🧺 Könnyen Tisztítható: A fekhely egyszerűen tisztítható, mosógépben mosható, így mindig frissen tarthatja kedvence számára.

🌡️ Meleg és Megnyugtató: Az ölelő forma és a meleg anyagok tökéletesek a hidegebb napokon, hogy kisállata biztonságban és megnyugtató környezetben pihenhessen.

🐕 Több Méretben Elérhető: A különböző méretek lehetővé teszik, hogy minden kisállat, legyen az kicsi vagy nagyobb, megtalálja a számára tökéletes fekhelyet.

🧶 Tartós Kialakítás: A minőségi anyagokból készült fekhely hosszú élettartamot biztosít, ellenáll a mindennapi használatnak és a kisállatok rágásának.

Méretek N/A
Méretek

S, M, L, XL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kerek kisállat szőrmés fekhely-Barna” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Árukereső.hu Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu
error: