Kisállat nyikorgó plüss rágójáték

Kisállat nyikorgó plüss rágójáték

2,690Ft2,990Ft

Tulajdonságai:

📏Mérete:Lásd a képen.

🤗 Puha Anyag: A rágójáték észült puha és kényelmes plüss anyagból, amely ideális a kutyusoknak való ölelgetésre és szorongatásra.

🎁 Ajándékötlet: Kiváló ajándékötlet lehet születésnapokra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra a kisebbeknek és azoknak, akik imádják az állatokat.

*A termék kézzel mért ,ezért nagyságban eltérhet egy kicsit.

 

 

Cikkszám: M000098 Kategóriák: , Címkék: ,
Ami miatt tőlünk vásárolnak:
  • Minőségi termék
  • Biztonságos fizetés
  • Több ezer elégedett Vásárló
  • Gyors Szállítás Akár 1 napon belül
  • 14 napos Garancia

🐶🐘🦊Ez a tartós és interaktív rágójáték kutyáknak garantáltan élvezetes időtöltést biztosít, miközben hozzájárul a fogak és az íny egészségének megőrzéséhez. 🦊🐘🐶

🌈Képesített Design: A rágójáték kutyák számára kifejlesztett kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztonságosak és tartósak. A színes rajzfilmes minta pedig még vonzóbbá teszi a játékot.

🔊 Csipogó Funkció: A plüss játék részében található csipogó funkció tovább fokozza a játék izgalmát és vonzza a kutya figyelmét, így még szórakoztatóbbá téve a játékot.

🌟 Interaktív Játék: A játék különleges kisállat designnal és nyikorgó hanggal van ellátva, ami vonzza a kutyád figyelmét és ösztönzi őt a játékra.

🐾 Tartós Anyag: A játék tartós anyagból készült, amely ellenáll a rághatásnak és a húzásnak, így hosszú ideig élvezheti kutyád.

🐶 Különféle Designok: A játék elérhető különböző kisállat designokban, beleértve a kutyát, elefántot és rókát is, hogy megtaláld a kutyád számára legvonzóbbat.

🌿 Biztonságos és Környezetbarát Anyagok: A játék kiváló minőségű, nem mérgező anyagokból készült, biztonságos a kutyád számára, és nem károsítja a környezetet.

Méretek N/A
Csomag

Elefánt, Kutya, Róka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kisállat nyikorgó plüss rágójáték” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Árukereső.hu Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu
error: